лизингов брокер

Доставчици на лизингови активи

Историята на лизинга показва, че лизингът е най-добрата услуга за увеличаването на продажбите на доставчици на лизингови активи. Същевременно осигуряването на лизингово финансиране изисква значителни средства. Точно тук можем да помогнем ние.

Като доставчик на лизингови активи Вие може да се възползвате едновременно от услугите на всички водещи лизингови компании в България. При това Вие може да ползвате тези услуги изцяло онлайн чрез нашата платформа, дори без да ни ставате партньор. Вашите служители и Вашите клиенти могат да се възползват съвсем безплатно от нашите онлайн лизингови апликации:

А ако искате да се възползвате максимално от възможностите, които предоставя лизинга за увеличаване на Вашите продажби – станете наш доставчик-партньор. Заедно ще създадем специални „Промоции“ на най-подходящите стоки, които Вие продавате. Чрез лизинговите „Промоции“ заедно избираме най-подходящия вид лизинг, най-добрата лизингова компания, най-правилните лизингови условия и срок, най-добрия застраховател. Така Вашите лизингови „Промоции“ действително ще Ви откроят от Вашите конкуренти и ще привлекат много нови клиенти.

 

Регистрирай се като доставчик-партньор